The Wake up (persoonlijk leiderschap)

  • 4 trainingsdagen
  • Boksclinic
  • The Wake up paspoort

Data 2023
  • 19 en 20 september
  • 9 en 30 oktober
Data 2024
  • 15 en 16 januari
  • 23 januari en 5 februari

We werken met groepen van maximaal 10 personen. We starten om 09.30 uur en eindigen om 17.00 uur. We werken vanuit de bossen van Austerlitz. (gemakkelijk te bereiken en in het midden van het land) 

Kosten € 1750,- excl. BTW

The Wake up is een programma van 4 trainingsdagen, verdeeld over een 2-daags blok en 2 losse dagen. De tussentijdse opdrachten helpen je om het geleerde in de praktijk te brengen, een coaching om te verdiepen in wat er bij jou speelt en een boksclinic.
Aanmelden
Wat bedoelen wij met Persoonlijk leiderschap?
Hoe je in het hier en nu reageert op situaties, heeft vaak te maken met hoe je dat vroeger thuis deed. Onbewust herhalen we vaak oude patronen. We reageren automatisch, in plaats van dat we bewust kiezen om antwoord te geven.Tijdens The Wake up ontwikkel je jouw persoonlijke leiderschap en leer je dat je kunt kiezen hoe je wilt reageren op wat je aantreft, in plaats van automatisch te reageren. Wanneer je begrijpt waarom je doet wat je doet, leer je nieuwe keuzemogelijkheden te zien. Daar waar je eerder maar één optie zag, zijn er vele mogelijkheden. Met die mogelijkheden gaan we oefenen, zodat je ook echt ervaart dat er meer opties zijn. In The Wake up kijken we hoe jij jouw persoonlijk leiderschap (nog) meer vorm kunt geven. Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en van daaruit leiding geven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Hoe beter je jezelf begrijpt, hoe beter je jezelf kunt neerzetten in je team en de organisatie.

Voor wie

The Wake up is voor professionals die zich willen ontwikkelen, hun patronen willen doorbreken en nieuwsgierig zijn.
 
Werkwijze
We werken via The Wake up paspoort, zodat jij na deze dagen een duidelijk verhaal over jezelf hebt. Wie ben jij, wat zijn jouw terugkerende patronen, waar komen ze vandaan, welke beslissingen heb jij genomen, waar stagneert het en wat heb jij te leren om dit in beweging te zetten? Vanuit de inzichten die je hebt, oefenen we met het nemen van nieuwe afslagen op de rotonde. De interactie met de groep ondersteunt de leerweg. We werken veelal ervaringsgericht, ondersteund door theorie en maken het concreet met jouw persoonlijke The Wake up paspoort. We werken ervaringsgericht, met theoretische ondersteuning en maken het concreet met het persoonlijke The Wake up paspoort. We zetten hiervoor verschillende werkvormen in: Systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen), transactionele analyse, NLP. Daarnaast werken we veel met verhalen, voorbeelden en metaforen van onszelf of van bijzondere denkers en doeners die ons beïnvloed hebben. We gaan voor diepgang met een vleugje luchtigheid.
Resultaat
Het resultaat van The Wake up is dat jij je vrijer voelt met meer focus. Je hebt inzicht in belangrijke dynamieken binnen jouw persoonlijkheid, inzicht in patronen en overtuigingen en de tools om bewuste, effectievere en meer autonome keuzes te maken in hoe je reageert. Dit doe je vanuit verlangen, vrijheid en verbondenheid. Verbondenheid met jezelf en de wereld om je heen, waarmee je ook effectiever gaat samenwerken en -leven. 
WAKKER. worden noemen wij dat.
Annemarieke Driessen
Trainer en coach
"When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves. - Viktor Frankl-"

Aanmelden The Wake up

  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld, ontvang je een email met de brochure
  • We bellen je binnen een week om eventuele vragen te beantwoorden
brochure aanvragen