WAKKER. Programma’s

Het begint bij jou. Er is een behoefte of een droom. Een next step, het roer om of je wil inspelen op de ontwikkelingen van de maatschappij. Kortom je wilt een verandering of ontwikkeling in gang zetten. Dit begint met WAKKER. worden. 

WAKKER maakt impactvolle veranderingen mogelijk. Van het roer omgooien tot inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, wij helpen jou met avontuurlijke en persoonlijke programma's. Samen ontdekken we jouw potentieel en creëren we verbindingen die waarde toevoegen en anderen inspireren. Maak impact op je werk, thuis, in je team of gemeenschap en word WAKKER!
Individuen
Individuele begeleiding
Individuele begeleiding
Iedereen komt gevraagd of ongevraagd voor uitdagingen te staan in zijn of haar werk en leven. Of je erover wilt praten, dat is aan jou. Iedereen doet dit op zijn eigen manier. Wij helpen je onderzoeken je bij deze uitdagingen, die soms niet mals zijn. Samen reflecteren we op onbewuste processen die tijd en ruimte nodig hebben om doorgrond te worden. Wij helpen je de juiste vragen te stellen aan jezelf. We zoeken het ongemak met je op, omdat het volgens ons daar gebeurt. Wij fungeren als backbone zodat jij jezelf kan laten zien vanuit het ongemak wat jij ervaart. Dat vergt bloed zweet en tranen, lachen en nog meer leren. Maar wat we bereiken is des te mooier. Want als binnen en buiten matchen, zijn we echt onszelf.  
Lees meer
Organisaties
Team groeiprogramma
Cultuurprogramma (purpose into action)
Team groeiprogramma's

Wij helpen organisaties sneller groeien, en kijken hoe we samen met je team jullie groeibarrières kunnen doorbreken. Zodat jullie je impact kunnen vergroten en een bijdrage leveren aan een betere wereld.
Interesse of nieuwsgierig? Vraag een brochure aan voor een van onze team programma's: 

Team groeiprogramma voor MKB & Scale up
Team groeiprogramma voor Investeringsmaatschappijen
Groeiprogramma's voor de zorg

Cultuurprogramma (purpose into action)

Niet iedereen wordt op dezelfde manier WAKKER. Daarom stemmen we onze aanpak altijd af op de organisatie. We stimuleren nieuwsgierigheid, confronteren, moedigen aan tot zelfreflectie en ons doel is; Make it Stick! 
Onze in-company trajecten worden afgestemd op de specifieke vraag van de organisatie. Wij creëren en co-creëren inspirerende cultuurprogramma’s die impact maken.
Dat begint met een strategie en jullie kernwaarden. Zijn die helder en bekend? Zijn ze helder voor iedereen in de organisatie en heeft iedereen de mogelijkheid gehad om dit goed te kunnen doorleven en te koppelen aan zijn eigen kernwaarden en innerlijk kompas? WAKKER. creëert in een veilige omgeving de mogelijkheid om bewuster te worden wie jullie zijn als organisatie en wie jij bent als individu en hoe jij in je kracht staat om vervolgens dit in je functie/taak om te zetten in concreet resultaat. Dit zorgt niet alleen voor het behalen van je organisatie doelstellingen maar ook voor betrokken en veerkrachtige medewerkers en meer plezier op het werk.
Lees meer
Wake-up calls
Impact Speech
Impact Hours
Impact Day
Spreken
Klaar voor een wake-up call?

Annemarieke Driessen spreekt als ervaren key note spreker wekelijks bij verschillende bedrijven over omgaan met een verandering, veerkracht, kracht & kwetsbaarheid, alleen of samen naar de top (verbinding) en Persoonlijk Leiderschap. Alles gaat in de kern over WAKKER. worden. 
 Lees hier meer over haar verhaal.

Dialoog
Niet alleen spreekt Annemarieke voor groepen, ze gaat ook met hen in gesprek door middel van ‘dialoog’. Hierin prikkelt ze, schud ze WAKKER. en zoekt ze samen met de groep de grens op. Ze deelt hierbij niet alleen haar verhaal, maar zet de luisteraar aan het werk. Over verbinding en kwetsbaarheid gesproken! Ze worden onderdeel van het verhaal en worden zelf aan het denken gezet. Dit is een hele krachtige, effectieve manier gebleken om een boodschap over te brengen.
Lees meer

Werkwijze

We laten mensen ervaren wie ze zijn, waar ze staan en wat ze te doen hebben om daarmee hun persoonlijke, professionele en maatschappelijke impact in dit leven te maken. Onze ontwikkeltrajecten gaan over resultaat, maar beginnen bij zelfinzicht.
Van zelfinzicht gaan we naar zelforganisatie en vervolgens zelfmanifestatie.
  • Wake-up call Om wakker te worden moet je - zowel als mens of organisatie - eerst de slaap uit je ogen wrijven. We confronteren je, dagen je uit en schudden je door elkaar.
  • Werken Zodra je weet wat jouw leerdoel is, is het tijd om te experimenteren met alternatieven voor patronen en overtuigingen die je ervan weerhouden om dat doel te bereiken.
  • Wegwijzen Nu je weet waar je heen wilt en hoe je daar gaat komen, kun je ook anderen hier deelgenoot van maken. Door jouw verhaal te delen, inspireer je hen om ook anders naar zichzelf en hun omgeving te kijken. Laten we elkaar wakker maken.
  • Weten Oké, je bent wakker en kunt nu beter naar jezelf kijken. Maar wat zie je? Wat is jouw onderscheidende kracht? En hoe verhoudt zich dit tot anderen of tot de organisatie? Tijdens deze fase gaan we aan de slag met het verkrijgen van inzicht in jouw gedrag, overtuigingen en patronen.
  • Waarmaken Na de inzichten, de conclusies die je daaruit hebt getrokken en het experimenteren, kun je gaan realiseren. In deze fase maak je bewustere keuzes en ervaar je effectievere samenwerking met anderen.
Belofte
Wij schudden jou WAKKER., houden een spiegel voor en geven jou de tools om alles uit het leven te halen. Waarin jij uit jouw comfortzone stapt en gaat leven vanuit kansen en ambitie. De ultieme wake-up call om effectief en krachtig in het leven te gaan staan. 

Het resultaat van een ontwikkeltraject bij WAKKER. is dat jij je vrijer voelt, meer focus hebt en betere resultaten boekt. Je weet waar je heen wil, bent effectief in het behalen van dat doel en vormt daarmee een inspiratiebron voor anderen. 

Je hebt inzicht in belangrijke dynamieken binnen jouw persoonlijkheid, inzicht in patronen en overtuigingen en de tools om die te veranderen. Jij bent de leider en neemt daarmee de verantwoordelijkheid over jouw leven. Niet overleven of geleefd worden, maar leven! Je bent in staat bewustere, effectievere en meer autonome keuzes te maken. Vanuit verlangen, vrijheid en verbondenheid. Verbondenheid met jouzelf en de wereld om je heen, waarmee je ook effectiever gaat samenwerken en -leven. 

WAKKER. worden noemen wij dat.
Klaar om ook wakker. te worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief met inspiratie en handige tips!