WAKKER. Programma’s

Het begint bij jou. Er is een behoefte of een droom. Een next step, het roer om of je wil inspelen op de ontwikkelingen van de maatschappij. Kortom je wilt een verandering of ontwikkeling in gang zetten. Dit begint met WAKKER. worden. 

Wij creëren en co-creëren avontuurlijke en persoonlijke programma’s die impact maken en zijn afgestemd op de trends van komend decennium, zoals de natuur, samen sterk, escapisme, aandacht, kwaliteit, en strijdlust. Wij blijven vernieuwen. En kijken met jou waar jullie uitdagingen liggen. Samen Sterker, start bij jou, de verbinding met jouw potentieel. Dat organiseren in het veld waar jij je begeeft en vanuit daar manifesteren. Zo voeg je waarde toe en inspireer jij anderen. Op je werk, thuis, in je team of in de gemeenschap.
Individuen
Coaching persoonlijk en professioneel.
Individuen
Coaching persoonlijk en professioneel.

Iedereen komt gevraagd of ongevraagd voor uitdagingen te staan in zijn of haar werk en leven. Of je erover wilt praten, dat is aan jou. Iedereen doet dit op zijn eigen manier. Wij helpen je onderzoeken je bij deze uitdagingen, die soms niet mals zijn. Samen reflecteren we op onbewuste processen die tijd en ruimte nodig hebben om doorgrond te worden. Wij helpen je de juiste vragen te stellen aan jezelf. We zoeken het ongemak met je op, omdat het volgens ons daar gebeurt. Wij fungeren als backbone zodat jij jezelf kan laten zien vanuit het ongemak wat jij ervaart. Dat vergt bloed zweet en tranen, lachen en nog meer leren. Maar wat we bereiken is des te mooier. Want als binnen en buiten matchen, zijn we echt onszelf.  Wil jij gelijk de diepte in duiken? Onderdompelen in een weekend vol inspiratie? Ontwaken en ont-moeten? Kijk hier voor meer informatie over het WAKKER. Weekend.
Lees meer
Organisaties
Voor leiders, teams en front runners.
Organisaties
Voor leiders, teams en front runners.

Niet iedereen wordt op dezelfde manier WAKKER. Daarom stemmen we onze aanpak altijd af op de organisatie. We stimuleren nieuwsgierigheid, confronteren, moedigen aan tot zelfreflectie en stappen nooit in de auto zonder resultaat te hebben bereikt. Onze in-company trajecten worden afgestemd op de specifieke ontwikkelvraag van de organisatie. Wij creëren en co-creëren avontuurlijke en persoonlijke programma’s die impact maken en zijn afgestemd op de trends van komend decennium, zoals de natuur, samen sterk, escapisme, aandacht, kwaliteit, en strijdlust. Om daar de juiste handvatten in te krijgen en maximaal op in te kunnen spelen verbinding wij deze thema’s aan onze programma’s.
Waar ligt jouw kracht? Waar ligt jullie kracht? Wat is er nodig om ergens te komen? Als we dit op het vizier hebben, tussentijds vertragen en kijken of we op de juiste koers zitten, herijken waar nodig (innovatie/vernieuwing) dan gaan we samen voor een duurzaam resultaat en maken we positieve impact. 

Leiderschap 
Een leider inspireren en aanwakkeren van het talent in je medewerkers. Maar inspirerend ben je niet zomaar. Je moet eerst weten wat jóu drijft, waar jij blij van wordt, wat jouw kracht is, voordat je dat talent kunt herkennen en aanmoedigen in een ander. Iedereen heeft dat potentieel in zich, wij helpen je je ogen ervoor te openen en ermee aan de slag te gaan.
Leidinggeven doe je niet in een vacuüm. Een organisatie - en dus ook een leider - wordt beïnvloed door dynamieken als de bedrijfscultuur, de financiële situatie of trends en veranderingen in maatschappij en sector. Succesvol leidinggeven is daardoor altijd een samenspel van jouw persoonlijkheid, de verbinding die je maakt met je medewerkers en de context waarin jij en de organisatie zich bevinden. Tijdens de trajecten richten we ons daarom op de verschillende lagen die van jou een leider met impact maken:

  • Ik: Leidinggeven aan jezelf, authentiek en proactief zijn
  • De ander: Het betrekken van anderen, samenwerken en relationeel organiseren
  • De organisatie: Bijdragen aan organisatieverandering en organisatiedoelstellingen
  • De context: Het afstemmen op veranderingen en trends in maatschappij en economie

Teams
Een groep mensen bij elkaar zetten, resulteert niet automatisch in een team. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond, verhaal en voorkeuren in manier van werken. Hoe word je een team dat niet alleen samenwerkt, maar elkaar begrijpt, waardeert, tegemoetkomt, helpt en uitdaagt? Hoe smeed je daar als leider één sterk team van?  Een bedrijf, haar processen en bemensing is geen statisch fenomeen. Ze zijn continu onderhevig aan interne en externe veranderingen. Zo zorgt technologische vooruitgang voor een verandering in de toekomstwaarde van een individu voor organisaties. De belangrijkste vraag is dus niet alleen wie je bent als mens, team en organisatie, maar vooral ook wie je wilt worden.  WAKKER. maakt mens en organisatie eigenaars van de toekomst. In ons programma leren we je om buiten de gebaande paden te kijken, denken, handelen en doen. Op die manier openen we je ogen voor de mogelijkheden die tot werkelijke verandering leiden, en een positief en duurzaam effect hebben.  Dit vraagt iets anders van mensen dan dat ze gewend zijn en het brengt uiteraard weerstand, angst en afscheid met zich mee, maar het biedt ook de kansen die je als team en organisatie moet pakken om verder te kunnen gaan.

Front Runners
Een front runner is voor ons iemand die waarde toevoegt vanuit hetgeen dat hij of zij het liefste doet. Ze zijn de belofte van het bedrijf en helpen je de toekomst vorm te geven. Maar hoe stimuleer, activeer en investeer je in front runners? Hoe ondersteun je ze actief in persoonlijk leiderschap en organisatieperspectief, zodat ze excelleren in hun carrière?

“The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away.”  - Pablo Picasso Jonge mensen activeren zelfbewust en met vertrouwen de regie in hun leven en loopbaan in eigen hand te nemen. In onze front runners programma’s gaan wij aan de slag met de leiders van de toekomst. WAKKER. activeert jonge mensen zodat zij zich de beste versie van zichzelf worden en mee willen werken aan het succes van de organisatie. Wij geloven dat mensen die vanuit hun talenten werken, gelukkiger, productiever en effectiever zijn.  Onze front runners programma’s helpen daarbij. Deze programma’s zijn uitdagend en geven uw talentvolle medewerkers volop mogelijkheden om zichzelf in de organisatie te laten zien. In beide programma’s draait het om de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers, altijd gerelateerd aan de werkcontext en in lijn met de toekomst.
Lees meer
Spreken
Klaar voor een wake-up call?
Spreken
Klaar voor een wake-up call?

Wij helpen mensen om te verbinden en dit doen we door ons verhaal te vertellen en jou uit te nodigen jouw verhaal te vertellen. Jouw verhaal inspireert, raakt en verbind. Je mag alles vragen. Alles zeggen. We zoeken samen het randje op.

Klaar voor een wake-up call? Annemarieke Driessen spreekt als ervaren key note spreker wekelijks bij verschillende bedrijven over omgaan met een verandering, veerkracht, kracht & kwetsbaarheid, alleen of samen naar de top (verbinding) en Persoonlijk Leiderschap. Alles gaat in de kern over WAKKER. worden. 
Monoloog
Annemarieke deelt haar inspirerende verhaal over kracht, kwetsbaarheid en WAKKER. worden en kan in komen vliegen als specialist op verschillende thema’s om de boel WAKKER. te komen schudden. Thema’s als persoonlijke ontwikkeling, bereiken van doelen, doorzettingsvermogen, kwetsbaarheid is kracht, leiderschap, verbinding. Lees hier meer over haar verhaal (Link to: Founders’ Story).

Dialoog
Niet alleen spreekt Annemarieke voor groepen, ze gaat ook met hen in gesprek door middel van ‘dialoog’. Hierin prikkelt ze, schud ze WAKKER. en zoekt ze samen met de groep de grens op. Ze deelt hierbij niet alleen haar verhaal, maar zet de luisteraar aan het werk. Over verbinding en kwetsbaarheid gesproken! Ze worden onderdeel van het verhaal en worden zelf aan het denken gezet. Dit is een hele krachtige, effectieve manier gebleken om een boodschap over te brengen.
Lees meer

Werkwijze

We laten mensen ervaren wie ze zijn, waar ze staan en wat ze te doen hebben om daarmee hun persoonlijke, professionele en maatschappelijke impact in dit leven te maken. Onze ontwikkeltrajecten gaan over resultaat, maar beginnen bij zelfinzicht.
Van zelfinzicht gaan we naar zelforganisatie en vervolgens zelfmanifestatie.
  • Wake-up call Om wakker te worden moet je - zowel als mens of organisatie - eerst de slaap uit je ogen wrijven. We confronteren je, dagen je uit en schudden je door elkaar.
  • Werken Zodra je weet wat jouw leerdoel is, is het tijd om te experimenteren met alternatieven voor patronen en overtuigingen die je ervan weerhouden om dat doel te bereiken.
  • Wegwijzen Nu je weet waar je heen wilt en hoe je daar gaat komen, kun je ook anderen hier deelgenoot van maken. Door jouw verhaal te delen, inspireer je hen om ook anders naar zichzelf en hun omgeving te kijken. Laten we elkaar wakker maken.
  • Weten Oké, je bent wakker en kunt nu beter naar jezelf kijken. Maar wat zie je? Wat is jouw onderscheidende kracht? En hoe verhoudt zich dit tot anderen of tot de organisatie? Tijdens deze fase gaan we aan de slag met het verkrijgen van inzicht in jouw gedrag, overtuigingen en patronen.
  • Waarmaken Na de inzichten, de conclusies die je daaruit hebt getrokken en het experimenteren, kun je gaan realiseren. In deze fase maak je bewustere keuzes en ervaar je effectievere samenwerking met anderen.
Belofte
Wij schudden jou WAKKER., houden een spiegel voor en geven jou de tools om alles uit het leven te halen. Waarin jij uit jouw comfortzone stapt en gaat leven vanuit kansen en ambitie. De ultieme wake-up call om effectief en krachtig in het leven te gaan staan. 

Het resultaat van een ontwikkeltraject bij WAKKER. is dat jij je vrijer voelt, meer focus hebt en betere resultaten boekt. Je weet waar je heen wil, bent effectief in het behalen van dat doel en vormt daarmee een inspiratiebron voor anderen. 

Je hebt inzicht in belangrijke dynamieken binnen jouw persoonlijkheid, inzicht in patronen en overtuigingen en de tools om die te veranderen. Jij bent de leider en neemt daarmee de verantwoordelijkheid over jouw leven. Niet overleven of geleefd worden, maar leven! Je bent in staat bewustere, effectievere en meer autonome keuzes te maken. Vanuit verlangen, vrijheid en verbondenheid. Verbondenheid met jouzelf en de wereld om je heen, waarmee je ook effectiever gaat samenwerken en -leven. 

WAKKER. worden noemen wij dat.
Klaar om ook wakker. te worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief met inspiratie en handige tips!