WAKKER. Team Groeiprogramma

Hรฉt Team Groeiprogramma voor scaling companies & MKB die duurzaam willen groeien. Het management team en individuen laten meegroeien met de organisatie!
brochure aanvragen
Jullie runnen vol passie een mooi bedrijf. Bedienen prachtige klanten. Groeien of hebben de potentie om te groeien. De fase is aangekomen en noodzakelijk om gestructureerd aan de ontwikkeling van jullie mensen en teams te werken.ย 

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—ผ๐—ณ ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป, ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป.

Jij met de mensen met wie je mag werken. Jullie bouwen aan een duurzame groei waar iedereen in zijn kracht staat, met duidelijke doelstellingen, waar grip en structuur is op de ontwikkeling van medewerkers in een inspirerende en gezonde omgeving. Jullie staan in verbinding met elkaar, jullie maken รฉcht het verschil.
Het Team Groeiprogramma van Wij zijn WAKKER., 12 maanden gefundeerd en duurzaam ontwikkelen. Van het bouwen van een fundament tot aan leren en reflecteren. Jullie doen, wij ondersteunen. Samen werken we aan onderwerpen als onboarding, engagement, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, leiderschap en cultuur.

Aanvragen brochure WAKKER. Team Groeiprogramma

Wat gebeurt er na je aanmelding
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld, ontvang je een email met de brochure
  • We bellen je binnen een week om eventuele vragen te beantwoorden