Why

Wij geloven dat het tijd is om wakker te worden. Als je wakker bent voel jij je vrijer, meer verbonden, bewuster en fitter. Je barst van de energie, bent gefocust en daardoor effectiever en klaar om doelen te behalen. Ook als het tegenzit weet jij dit om te zetten in motivatie en kracht. Allemaal ingrediënten om impact te maken in jouw rol als partner, ouder, manager of mens in deze maatschappij. 

Groei en bloei is wat ons boeit. Het is wat ons drijft. Of dat nou gaat om onze eigen levens of die van een ander, privé of in werkverband. Hier mag je ons voor wakker maken.
Binnen onze WAKKER. ontwikkeltrajecten gaan we van inzicht naar impact. We laten mensen ervaren wie ze zijn, waar ze staan en wat ze te doen hebben, zodat zij hun dromen en doelen kunnen realiseren om daarmee hun persoonlijke impact in dit leven te maken. 

Missie

Een wereld vol WAKKERe mensen.

Omdat wij geloven dat een betere wereld begint bij één WAKKER.
individu die bijdraagt aan een betekenisvolle gemeenschap.

Manifest

Wij geloven…

Dat verandering voor een betere wereld van morgen begint bij jezelf.
Bij één persoon die wakker wordt en daarmee bijdraagt aan een betekenisvolle gemeenschap.

Wij geloven…

Dat je jezelf verder kan uitvinden. Dat jouw beperkingen aankijken niet makkelijk is, maar cruciaal voor duurzame persoonlijke impact.
Dat verandering een plan, persoonlijke inzet en een flinke dosis lef nodig heeft.

Wij geloven…

Dat pijn onderdeel is van het leven en dat je dit kan transformeren in kracht. In het belang van rust en vertragen. De kracht van de natuur.
In verwondering en bewondering als energiebron. In de waarde van verhalen en verbeelding als inspiratiebron.

Wij geloven…

Dat verbinding je rijkt maakt. Dat we allemaal anders zijn. Dat dit onze grootste kracht is. Dat je alleen heel ver komt, maar samen verder.
Wij geloven in een wereld vol WAKKERe mensen.
Klaar om ook wakker. te worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief met inspiratie en handige tips!