Ons team
Onze begeleiders hebben allemaal een groot hart voor ontwikkeling van de mens en kennis van de organisatie dynamieken. Ieder met hun eigen specialisme. Begeleiders die WAKKER. zijn en blijven door zichzelf ook te blijven ontwikkelen. 

Wij zijn WAKKER.
Annemarieke Driessen
Trainer en coach
"When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves. - Viktor Frankl-"
Annemarieke Driessen
Trainer en coach
"When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves. - Viktor Frankl-"

Annemarieke is nuchter, ondernemend, gedreven en positief. Op haar 24ste was ze in de bloei van haar leven. Sportief, vol energie en met een eigen onderneming in Spanje. Een jaar later was alles anders. Zo onverwacht als je het hier leest, zo onvoorzien was het voor haar. Haar ondernemende hospitality, mens ervaring en trainer/ coach achtergrond draagt zij met zich mee. Deze expertise in combinatie met haar innemende persoonlijkheid raakt en zet vele mensen in beweging. Met haar kennis en ervaring wil ze mensen en organisaties wendbaar maken door te raken, inspireren en motiveren. 

Annemarieke is gefascineerd door de beweging van mensen en organisaties en ze doorgrondt  graag de vraag: wat maakt het dat het gaat zoals het gaat? Ze kijkt achter mensen, waar ze vandaan komen en wat hen weerhoudt hun potentieel te leven. Zij activeert een individu of groep om op eigen kracht en met passie  werk te maken van hun ontwikkelpotentieel, zij weet de kern van wat er gaande is te benoemen; doet dat met empathie en komt genadeloos dichtbij. Ze is ervan overtuigd dat wanneer iets of iemand in zijn kracht staat, dit kapitaal oplevert. Dit in combinatie met haar ervaring als ondernemer, trainer en haar echtheid in contact maakt dat zij je ziet. Wat haar betreft is er niets mooiers dan er zijn om mensen en dus organisaties te leren leven en verbinden met zichzelf en vanuit hier impact te creëren. Uiteraard met het organisatiedoel en de ontwikkelingen in de markt op haar netvlies. Met veel enthousiasme en energie gaat zij voor goud. 

Aandachtsgebieden: leiderschaps-, team- en talentontwikkeling, spreken, systemisch denken en coaching
Lees meer
Sabine Kam-Schuil
Specialist People & Culture
"The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away. -Pablo Picasso-"
Sabine Kam-Schuil
Specialist People & Culture
"The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away. -Pablo Picasso-"

Sabine is een verbinder. Haar passie ligt bij het openen van blikken en sociaal maatschappelijk impact maken. Voor HEINEKEN heeft zij een start up opgezet, namelijk Social Capital waar ze mensen opleiden met een afstand tot de arbeidsmarkt voor de horeca. Daarnaast speelt Sabine graag een rol in de zoektocht naar zingeving en het morele kompas. Als je weet waar je écht voor staat dan wordt het allemaal zo veel leuker en betekenisvoller! Om mensen hierin te begeleiden zet Sabine ook paarden in die fungeren als een mooie spiegel op ons (non) verbale gedrag, houding en gevoel. Haar rijke ervaring bij o.a. Ahold en HEINEKEN en haar passie om te verbinden maakt dat zij mensen echt wakker kan schudden. 

Aandachtsgebieden: psycholoog, verbinder, paardencoach, social impact
Lees meer

Founders Story

Op 8 november 2005 stapt Annemarieke op de trein in Amsterdam. Vol levenslust. Ze was net de trotse eigenaar geworden van een verloederde strandtent op een prachtige plek in Spanje én had ook nog eens een droomstage in Australië in het vooruitzicht. Een vrij zorgeloos bestaan kun je wel zeggen. 

Wat er toen gebeurde raakte voorbij de werkelijkheid. 

Binnen vier uur tijd raakte zij tot aan haar nek verlamd. Zo onvoorzien als je het nu leest, zo onvoorzien was het. Weken vol ongeloof, verdriet, pijn en angst volgden. Niets is meer vanzelfsprekend. Niets is meer zoals het was. 

Ze wilde zo graag weer mee doen en voluit leven. Door alle gebeurtenissen werd zij WAKKER. en startte met het verder uitvinden van zichzelf. Ze koos ervoor om het leven met beide handen aan te grijpen. Ze besloot de regie en verantwoordelijkheid over haar leven te nemen. Vanuit die kracht groeide ze en leerde ze uiteindelijk letterlijk weer lopen. 
Vanuit haar kwetsbaarheid was ze in staat om verbinding te maken met zichzelf en met anderen, zodat ze ook weer vol kon gaan staan voor wie ze is. 

Het verhaal van Annemarieke gaat over opnieuw beginnen. Over verlangen, over je manier van denken en doen. Hoe je daarin verantwoordelijkheid in kunt nemen, in welke situatie of welk systeem je je ook mag bevinden. Bekijk de video
Klaar om ook wakker. te worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief met inspiratie en handige tips!