Wakker Coaching

"Out of your vulnerabilities will come your strength." 
- Sigmund Freud

Aanmelden

Snooze-

stand

Maak mij wakker

Met Wakker Coaching onderzoeken we jouw ontwikkeling als persoon en/of professional binnen de organisatie waarin je werkt.

 

Wakker Coaching

Of je nu een CEO bent met ruime werkervaring, of een beginnende leidinggevende, de beste investering is in jezelf. Onze coaching is erop gericht je uit de snooze-stand te halen. Of het nu gaat om jezelf weer op koers krijgen, te kijken naar waarom dingen niet lekker lopen, of om ‘executive coaching’: we helpen je om je pad (weer) te vinden. We stellen slechts één voorwaarde als je voor ons kiest: Je moet bereid zijn om aan jezelf te werken.

Soms zijn we hard voor je en soms zacht (we kunnen hard voor je zijn, maar nooit zonder doel). Maar samen reflecteren we op onbewuste processen die tijd en ruimte nodig hebben om doorgrond te worden. Wij helpen je de juiste vragen te stellen aan jezelf. Dat vergt bloed zweet en tranen, veel lachen en nog meer leren. Maar wat we bereiken is des te mooier. Want als binnen en buiten matchen, zijn we echt onszelf.

Herken jij je in één van de volgende vraagstukken? Neem dan contact met ons op.

 1. Wat heb ik tot nu toe gedaan en bereikt? Brengt deze weg me daar waar ik naartoe wil?
 2. Het is tijd voor een nieuwe stap, voor persoonlijke ontwikkeling. Hoe kom ik in actie?
 3. Ik sta op een kruispunt ... welke richting wil ik op?
 4. Ik loop ergens vast en zie niet meteen hoe ik verder kan en wil? (Ik ben ergens vastgelopen. Hoe kan en wil ik nu verder?)
 5. Hoe kan ik weer meer in verbinding komen met mijn eigen leuke zelf?
 6. Hoe kan ik de tegenslagen en ongewenste veranderingen in mijn leven als kansen zien? Wat zijn de lessen die ik eruit kan leren?
 7. Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen op bepaalde vlakken vergroten?

Wat je ervaart als je een Wakker mens bent

 • Je weet wat je wil ontwikkelen, wat je weerhoudt en waarom.

 • Je ervaart een flow en zit boordevol energie.

 • Je zorgt voor duurzaam resultaat, voor jezelf en voor de organisatie.

 • Je bent doelgericht, doet wat je wilt doen en doet dit met overgave en impact.

Hoe we je Wakker maken

Wake-up Methode

Wij zijn de gids die jou door te inspireren, stimuleren en activeren wakker maakt voor de toekomst. Dit proces hebben we vastgelegd in een stappenplan dat als rode draad door onze programma’s loopt.

De Wake-Up Methode richt zich op het loslaten van de controle, om vervolgens vanuit bewustwording inzichten te vergaren, in actie te komen, te toetsen, jouw gewenste weg in te slaan en je ervaring te delen. Zo gaan we van bewustwording naar verdieping, om uit te komen bij bezinning.

 • Wake-Up Call

  Om wakker te worden moet je - zowel als mens of organisatie - eerst de slaap uit je ogen wrijven. We confronteren je, dagen je uit en schudden je door elkaar.

 • Weten

  Oké, je bent wakker en kunt nu beter naar jezelf kijken. Maar wat zie je? Wat is jouw onderscheidende kracht? En hoe verhoudt zich dit tot anderen of tot de organisatie? Tijdens deze fase gaan we aan de slag met het verkrijgen van inzicht in jouw gedrag, overtuigingen en patronen.

 • Werken

  Zodra je weet wat jouw leerdoel is, is het tijd om te experimenteren met alternatieven voor patronen en overtuigingen die je ervan weerhouden om dat doel te bereiken.

 • Waarmaken

  Na de inzichten, de conclusies die je daaruit hebt getrokken en het experimenteren, kun je gaan realiseren. In deze fase maak je bewustere keuzes en ervaar je effectievere samenwerking met anderen.

 • Wegwijzen

  Nu je weet waar je heen wilt en hoe je daar gaat komen, kun je ook anderen hier deelgenoot van maken. Door jouw verhaal te delen, inspireer je hen om ook anders naar zichzelf en hun omgeving te kijken. Laten we elkaar wakker maken.

Deze bedrijven zijn al wakker

Klaar om ook

te worden?

Maak mij Wakker
bol