Snooze-

stand

Maak mij wakker

Wakker InCompany

Niet iedereen wordt op dezelfde manier wakker. Daarom stemmen we onze aanpak altijd af op de organisatie. We stimuleren nieuwsgierigheid, confronteren, moedigen aan tot zelfreflectie en stappen nooit in de auto zonder resultaat te hebben bereikt.

Wakker worden op maat noemen wij dat. Onze incompany trajecten worden afgestemd op de specifieke ontwikkelvraag van de organisatie. Wil je klantgerichter werken, omgaan met een verandering, of een leiderschaps- of talentprogramma? Het kan allemaal, zolang het maar te maken heeft met de ontwikkeling van medewerkers. Want, waarom besta je als organisatie? En ben je wel wendbaar genoeg? Hoe maak je leiderschap en talent in je medewerkers wakker? Wij geloven dat wanneer je hierin investeert je waarde toevoegt aan mens en organisatie. Wakker gooit ramen en deuren open en laat frisse lucht binnen.

Wakker Open Inschrijving

Vanaf september 2019 starten we met onze eigen programma's. Hieronder zie je hoe we jou wakker gaan schudden op het gebied van zorg, leiderschap en klantgerichtheid.

Klaar om ook

te worden?

Maak mij Wakker
bol