Bert van Dijken

Trainer / Coach

Bepaal de essentie, laat het overige los.

Snooze-

stand

Maak mij wakker

Bert van Dijken is een geboren en getogen Groninger, opgegroeid in een ondernemersgezin. Bert begon onderaan de ladder en heeft verschillende sales- en managementfuncties bekleed bij nationale en internationale bedrijven.

Na een commerciële carrière als agent van een aantal bekende sportmerken, mede-eigenaar van een luxe keukenstudio en diverse managementfuncties bij KPN, werd hij in 2001 ‘teruggefloten door het leven’. Hij stond op de automatische piloot en hij had geen plezier meer in zijn werk. Bert had het gevoel dat hij niet meer aan het leven, maar aan het óverleven was. Dat was een keerpunt in zijn leven. Met behulp van een coach wist Bert te behouden wat goed was, afscheid te nemen van oude patronen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen die hem zouden helpen zijn overlevingsstrategie te gebruiken als kracht.

Wanneer hij een coachingstraject start, begint Bert bij de basis. Hij laat mensen het contact met zichzelf weer herstellen. En bouwt vanuit daar verder aan de competenties van de mens. Daarbij stelt Bert zich op als optimalisator en Nar. De Nar heeft een speciale positie. Hij vertelt de waarheid, ook wanneer die pijnlijk is. Met zijn down-to-earth aanpak helpt Bert ondernemers hun doel (weer) helder te krijgen.

Bert wil altijd het beste uit zichzelf halen en blijft zich daarom ontwikkelen. Zo heeft hij zich de afgelopen jaren persoonlijk verder ontwikkeld op het gebied van ‘Professionele Communicatie’, ‘Trainen op Identiteitsniveau’ en ‘Systemisch Werken’.

Aandachtsgebieden: systemisch werken, NLP, lichaamswerk, teamontwikkeling

Klaar om ook

te worden?

Maak mij Wakker
bol