Annemarieke Driessen

Managing partner Wakker

When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves. - Viktor Frankl-

Snooze-

stand

Maak mij wakker

Annemarieke is nuchter, ondernemend, gedreven en positief. Op haar 24ste was ze in de bloei van haar leven. Sportief, vol energie en met een eigen onderneming in Spanje. Een jaar later was alles anders. Zo onverwacht als je het hier leest, zo onvoorzien was het voor haar. Haar ondernemende hospitality, mens ervaring en trainer/ coach achtergrond draagt zij met zich mee. Deze expertise in combinatie met haar innemende persoonlijkheid raakt en zet vele mensen in beweging. Met haar kennis en ervaring wil ze mensen en organisaties wendbaar maken door te raken, inspireren en motiveren. 

Annemarieke is gefascineerd door de beweging van mensen en organisaties en ze doorgrondt  graag de vraag: wat maakt het dat het gaat zoals het gaat? Ze kijkt achter mensen, waar ze vandaan komen en wat hen weerhoudt hun potentieel te leven. Zij activeert een individu of groep om op eigen kracht en met passie  werk te maken van hun ontwikkelpotentieel, zij weet de kern van wat er gaande is te benoemen; doet dat met empathie en komt genadeloos dichtbij. Ze is ervan overtuigd dat wanneer iets of iemand in zijn kracht staat, dit kapitaal oplevert. 

Dit in combinatie met haar ervaring als ondernemer, trainer en haar echtheid in contact maakt dat zij je ziet. Wat haar betreft is er niets mooiers dan er zijn om mensen en dus organisaties te leren leven en verbinden met zichzelf en vanuit hier impact te creëren. Uiteraard met het organisatiedoel en de ontwikkelingen in de markt op haar netvlies. Met veel enthousiasme en energie gaat zij voor goud. 

Aandachtsgebieden: leiderschaps-, team- en talentontwikkeling, spreken, systemisch denken en coaching

Klaar om ook

te worden?

Maak mij Wakker
bol