Wakker Talent

"The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away." 
- Pablo Picasso

Aanmelden

Snooze-

stand

Maak mij wakker

Talenten. Een overschatte term, moeilijk om aan te komen, of toch wel belangrijk? Een talent is voor ons iemand die waarde toevoegt vanuit hetgeen dat hij of zij het liefste doet. Ze zijn de belofte van het bedrijf en helpen je de toekomst vorm te geven. Maar hoe stimuleer, activeer en investeer je in jong talent? Hoe ondersteun je ze actief in persoonlijk leiderschap en organisatieperspectief, zodat ze excelleren in hun carrière?

 

Wakker Talent programma

Jonge mensen activeren zelfbewust en met vertrouwen de regie in hun leven en loopbaan in eigen hand te nemen. In onze traineeships en talent-ontwikkelprogramma's gaan wij aan de slag met de leiders van de toekomst. Wakker Talent activeert jonge mensen zodat zij zich de beste versie van zichzelf worden en mee willen werken aan het succes van de organisatie. Wij geloven dat mensen die vanuit hun talenten werken, gelukkiger, productiever en effectiever zijn.

 

Het talent en het bedrijf

Onze young professionals- talentprogramma’s helpen daarbij. Deze programma’s zijn uitdagend en geven uw talentvolle medewerkers volop mogelijkheden om zichzelf in de organisatie te laten zien. In beide programma’s draait het om de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers, altijd gerelateerd aan de werkcontext en in lijn met de toekomst.

Wat je ervaart als je een Wakker talent bent

 • Je hebt de regie in eigen hand.

 • Je bent een talent dat zichzelf en zijn of haar tekortkomingen, krachten en doelen kent.

 • Je bent een talent dat zich kan onderscheiden.

 • Je bent een aanjager die originele en duurzame veranderingen in gang kan zetten.

 • Je bent een contextbewust talent dat veranderingen teweeg kan brengen die bijdragen aan de organisatiedoelen.

 • Je maakt het verschil en ervaart dat ook zo.

Hoe we je Wakker maken

Wake-up Methode

Wij zijn de gids die jou door te inspireren, stimuleren en activeren wakker maakt voor de toekomst. Dit proces hebben we vastgelegd in een stappenplan dat als rode draad door onze programma’s loopt.

De Wake-Up Methode richt zich op het loslaten van de controle, om vervolgens vanuit bewustwording inzichten te vergaren, in actie te komen, te toetsen, jouw gewenste weg in te slaan en je ervaring te delen. Zo gaan we van bewustwording naar verdieping, om uit te komen bij bezinning.

 • Wake-Up Call

  Om wakker te worden moet je - zowel als mens of organisatie - eerst de slaap uit je ogen wrijven. We confronteren je, dagen je uit en schudden je door elkaar.

 • Weten

  Oké, je bent wakker en kunt nu beter naar jezelf kijken. Maar wat zie je? Wat is jouw onderscheidende kracht? En hoe verhoudt zich dit tot anderen of tot de organisatie? Tijdens deze fase gaan we aan de slag met het verkrijgen van inzicht in jouw gedrag, overtuigingen en patronen.

 • Werken

  Zodra je weet wat jouw leerdoel is, is het tijd om te experimenteren met alternatieven voor patronen en overtuigingen die je ervan weerhouden om dat doel te bereiken.

 • Waarmaken

  Na de inzichten, de conclusies die je daaruit hebt getrokken en het experimenteren, kun je gaan realiseren. In deze fase maak je bewustere keuzes en ervaar je effectievere samenwerking met anderen.

 • Wegwijzen

  Nu je weet waar je heen wilt en hoe je daar gaat komen, kun je ook anderen hier deelgenoot van maken. Door jouw verhaal te delen, inspireer je hen om ook anders naar zichzelf en hun omgeving te kijken. Laten we elkaar wakker maken.

Deze bedrijven zijn al wakker

Klaar om ook

te worden?

Maak mij Wakker
bol