Wake-up Call

Aanmelden

Snooze-

stand

Maak mij wakker

Dit is een product dat ons onderscheidt van anderen. Niek en Annemarieke zijn veelgevraagde sprekers op de (inter)nationale podia met inspirerende Wake-Up Calls. Bewustwording is een eerste stap naar verandering, hier begint elk traject dan ook mee. Een optreden of dialoog waar nog lang over na wordt gepraat, omdat je bent geraakt met een lach of traan. Ze komen genadeloos dichtbij maar zijn daardoor juist zo effectief. De Wake-Up Calls worden altijd gegeven als start van een traject maar zijn ook los te boeken op evenementen of congressen.

Ook zin om je geest eens goed uit te rekken? Voor meer informatie of om een Wake-up Call te boeken, kun je ons bellen of mailen op 030-8906815 / info@wijzijnwakker.nl

 

 

 

 

Wat mensen zeggen na een Wake-up Call

 • Dit zou iedereen een keertje mee moeten maken. Verhalen die je leven veranderen” - Jumbo Nederland

 • Een keynote van Wakker zou je verplicht moeten stellen voor iedereen in de zorg” - St. Jansdal ziekenhuis

Hoe we je Wakker maken

Wake-up Methode

Wij zijn de gids die jou door te inspireren, stimuleren en activeren wakker maakt voor de toekomst. Dit proces hebben we vastgelegd in een stappenplan dat als rode draad door onze programma’s loopt.

De Wake-Up Methode richt zich op het loslaten van de controle, om vervolgens vanuit bewustwording inzichten te vergaren, in actie te komen, te toetsen, jouw gewenste weg in te slaan en je ervaring te delen. Zo gaan we van bewustwording naar verdieping, om uit te komen bij bezinning.

 • Wake-Up Call

  Om wakker te worden moet je - zowel als mens of organisatie - eerst de slaap uit je ogen wrijven. We confronteren je, dagen je uit en schudden je door elkaar.

 • Weten

  Oké, je bent wakker en kunt nu beter naar jezelf kijken. Maar wat zie je? Wat is jouw onderscheidende kracht? En hoe verhoudt zich dit tot anderen of tot de organisatie? Tijdens deze fase gaan we aan de slag met het verkrijgen van inzicht in jouw gedrag, overtuigingen en patronen.

 • Werken

  Zodra je weet wat jouw leerdoel is, is het tijd om te experimenteren met alternatieven voor patronen en overtuigingen die je ervan weerhouden om dat doel te bereiken.

 • Waarmaken

  Na de inzichten, de conclusies die je daaruit hebt getrokken en het experimenteren, kun je gaan realiseren. In deze fase maak je bewustere keuzes en ervaar je effectievere samenwerking met anderen.

 • Wegwijzen

  Nu je weet waar je heen wilt en hoe je daar gaat komen, kun je ook anderen hier deelgenoot van maken. Door jouw verhaal te delen, inspireer je hen om ook anders naar zichzelf en hun omgeving te kijken. Laten we elkaar wakker maken.

Deze bedrijven zijn al wakker

Klaar om ook

te worden?

Maak mij Wakker
bol